Index Vakbarát Hírportál

Ettől a melegtől még a fejünk is megfájdul

2022. május 15., vasárnap 06:00

Vasárnap az összefüggőbb magasszintű felhőzet levonulását követően a sok napsütés mellett csak kevés gomoly-, illetve fátyolfelhő lehet az égen. Csapadék nem várható. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 14 fok között alakul, ugyanakkor a vízpartokon, belvárosokban enyhébb lesz a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Az összefüggőbb magasszintű felhőzet levonulását követően a sok napsütés mellett csak kevés gomoly-, illetve fátyolfelhő lehet az égen. Csapadék nem várható. Az északias légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

A meteorológiai szolgálat figyelmeztető jelzése szerint veszélyes időjárási jelentés nem várható Magyarország területén. 

Az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzése szerint vasárnap időjárási front nem lesz térségünkben, de tovább melegszik az idő. Akik rendkívül érzékenyek a meleg időre, ők migrént, dekoncentráltságot, tompaságot, fáradékonyságot, keringési panaszokat és vérnyomás-ingadozást, esetleg enyhébb rosszullétet is tapasztalhatnak.

(Borítókép:  Jászai Csaba / MTI)

Rovatok