Index Vakbarát Hírportál

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

2022. május 25., szerda 10:19

A férfit Vecsésen elfogták, majd a XVIII. kerületi kapitányságra állították elő, ahol egyrendbeli lopás és egyrendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat eljárást egy 30 éves dunaharaszti férfi ellen, aki a gyanú szerint a február 17. és 18. közötti éjjel a főváros XVII. és XVIII. kerületében két gépkocsit tört fel, amelyek közül az egyiket ellopta, valamint egy motorkerékpárt is eltulajdonított. A férfi a járművekben tárolt dolgokat is eltulajdonította.

Egy biztonsági kamera rögzítette azt az autófeltörőt, aki február 18-án Rákosmentén egy jókora terméskővel esett neki a jármű egyik ablakának, de a lepattanó kő a férfi arcába csapódott vissza. A járművet végül nem sikerült kinyitnia, de abban kisebb kárt okozott.

A rendőrök a felvételen látható férfit F. Gáborként azonosították, aki a nyomozás adatai szerint a kérdéses éjjel a kerületből egy motorkerékpárt, két másik autóból masszázságyat, autósrádiót és egy bárszéket, míg a XVIII. kerületből egy autót is ellopott.

A kétkerekűt a rendőrök később megtalálták. F. Gábor felkutatása érdekében május 9-én elfogatóparancsot adtak ki. F. Gábor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta. A nyomozók a férfi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Rovatok