Index Vakbarát Hírportál

Újra kellett éleszteni a balesetben kettészakadt motor vezetőjét

2022. május 29., vasárnap 11:26

Egy Suzuki GSX-R 600 motorkerékpár vezetője az 6-os számú főút fővárosi szakaszának külső szakaszán haladt vélhetően nagy sebességgel, amikor ismeretlen okból fékezett.

Ezt követően elvesztette uralmát a járműve felett. Megpróbálta visszavenni az irányítást, de a motor felborult, és a levegőbe emelkedett, majd visszacsapódott az aszfaltra, és az oldalán csúszott hosszú métereken keresztül − írta meg a Balesetinfo.

Ezt követően a nő lezuhant a motorról az aszfaltra, majd a motor tovább csúszott, nekicsapódott az út menti szalagkorlátnak egyik tartóoszlopának. A motor a becsapódás hatására kettészakadt, a motor első és hátsó része a menetirány szerinti bal oldal belső sávjába csúszott, közben az alkatrészek, és a motor első része az előtte haladó Ford Focusnak ütközött, majd a belső sávban megállt. A motor hátsó része az első részéhez képest mintegy 30 méterre érte el nyugalmi helyzetét.

A motort vezető nő állapotát körülbelül egy órán keresztül próbálták stabilizálni, többször próbálták újjáéleszteni, ami végül sikerrel végződött, a mentőszolgálat munkatársai a sofőrt életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.

Rovatok