Index Vakbarát Hírportál

Tömegbaleset volt az M7-esen

2022. június 2., csütörtök 16:18

Három autó ütközött egymásnak az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető úton. A baleset miatt torlódás alakult ki az érintett szakaszon. Az itt kialakult kocsisorban két kisbusz és három személyautó rohant egymásba.

Három autó ütközött össze az M7-es autópálya 36-os kilométerszelvényében, Baracska térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

Hozzáteszik: az ütközésnek nincsenek sérültjei, azonban a karambolozó járművek elfoglalták a belső és a leállósávot.

Tömegbaleset történt a torlódás miatt

A baleset miatt kialakult kocsisorban két kisbusz és három személyautó rohant egymásba az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán. Emiatt Martonvásárnál is négy-öt kilométeres torlódás alakult ki csütörtök délután – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI-vel.

Szabó Imre elmondta, a balesetben többen megsérültek, az útszakaszt pedig teljes szélességében lezárták a helyszínelés idejére.

A baleset helyszínelését és a műszaki mentést az esti órákban sikerült befejezni az M7-es autópályán Martonvásárnál, a Balaton felé vezető oldalon, így újra teljes szélességében járható lett a sztráda – közölte csütörtök este a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rovatok