Index Vakbarát Hírportál

Több mint hét kilométeres a torlódás az M0-son

2022. június 3., péntek 09:24 | aznap frissítve

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Gyál térségében. Az autóút 37-es kilométerénél sávot zártak le, a torlódás csaknem hét kilométeres – számolt be az Útinform.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Gyál térségében baleset történt. A 35-ös kilométernél a sérült járművek forgalomtól elzárt területen állnak. A torlódás közel hét kilométeres. A menetidő 30-35 perccel hosszabbodhat.

Az autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, a gyáli csomópontnál is baleset történt. A 33-as kilométernél a külső sávban vesztegelnek a sérült járművek. A torlódás közel két kilométeres. Hosszabb menetidővel számoljanak!

Az 542-es főúton, Kiskunfélegyháza elkerülő szakaszán, az 1-es kilométernél egy személyautó lesodródott és fának csapódott. A rendőrség közleménye szerint a 31 éves kecskeméti férfi kiesett az autójából, és olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életét. Az útszakaszt a helyszíni szemle idejére lezárták, kerülni az 5-ös úton, a városon keresztül lehet.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M3-as autópálya felé, Pécelnél két személyautó ütközött össze. A 49-es kilométernél a sérült járművek a forgalomtól elzárt területen vesztegelnek, azonban a nézelődés miatt megtorpant a kocsisor.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópályán a 144-es kilométernél mindkét irányban lezárták Lébény pihenőhelyet műszaki okok miatt.

Az M5-ös autópályán a 76-os és a 84-es kilométer között tart a burkolatfelújítás, a Röszke felé vezető oldalon a forgalom a leállósávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leállósáv járható.

A 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as kilométernél körforgalmúvá alakítják át a Tiszaroffra és az Örményesre vezető összekötőút csomópontját. A munkavégzés idejére a fél útpályát lezárták. A nagy forgalmú tranzit főúton torlódásokra kell készülni.

Rovatok