Index Vakbarát Hírportál

Halálos motorbaleset történt Várpalotánál

2022. június 21., kedd 12:40

Meghalt egy motoros, miután a szalagkorlátnak ütközött a 8-as főúton Várpalotánál. A Székesfehérvár felé tartó két sávot lezárták.

Szalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros kedden a 8-as főúton Várpalotánál – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Máté Alexandra tájékoztatása szerint a baleset kedd délelőtt 10 óra körül történt a 8-as főút 32-es kilométerszelvényében, Várpalota külterületén. A motort vezető 40 éves százhalombattai férfi a helyszínen életét vesztette.

A 31-es kilométernél lévő pétfürdői kijáratnál a Székesfehérvár felé tartó két sávot lezárták, a forgalmat a pétfürdői kijáraton keresztül terelik el – írja az Útinform.

Az M35-ös autópályán, Derecske térségében, az 57-es kilométernél hatósági tevékenység miatt pályazárat vezettek be. A Berettyóújfalu felé közlekedőket a 49-es kilométernél lévő csomópontnál a 481-es főútra terelik el, visszatérni Derecskénél lehet.

Az M5-ös autópályán, a főváros irányában, Kiskunfélegyháza térségében, a 108-as kilométernél két kamion ütközött össze. Az érintett oldalt lezárták, a forgalmat a 109-es jelű, 5-ös főúti kijáratnál leterelik az autópályáról. A torlódás már több kilométeres, ezért érdemes már a 114-es kijáratnál Kiskunfélegyháza felé kerülni.

A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as kilométernél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, nappal jelzőőrök éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A nagy tranzitforgalom miatt a főúton napközben torlódásokra lehet számítani.

A Dunakanyarban, a 12-es főúton, a Nagymaros és Zebegény közötti szakaszon félpályás korlátozás van érvényben, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Rovatok