Index Vakbarát Hírportál

Idén is lesz Strandok Éjszakája

2022. június 21., kedd 17:13

Minden év július utolsó szombatján hosszított nyitvatartással és különleges programokkal várják országszerte több tucat strandon, gyógy- és termálfürdőben, aquaparkban a látogatókat. Az eseményt a Magyar Fürdőszövetség először 2010-ben hirdette meg, és a nagy érdeklődés mára hagyomány lett.

A Magyar Fürdőszövetség által kezdeményezett esemény már tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre, 2020-ban harminc, 2021-ben negyven fürdő csatlakozott a Strandok Éjszakája programsorozathoz. Idén is több tucat strand hosszított nyitvatartásával lehet számolni július 30-án, szombaton. Egyelőre nyolc résztvevő hozta nyilvánosságra, hogy mivel várják aznap vendégeiket, de a lista folyamatosan bővül, egészen július 15-ig várja a szövetség a jelentkezőket. 

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark hajnali 1 óráig tart nyitva, addig a megszokott jegyárak mellett elérhető szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Budaörsön a Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand óránként szaunaszeánszokat fog tartani, amelyet a belépőjegy megváltása mellé pluszszolgáltatásként adnak vendégeiknek. Az éjszakai fürdőzésre 20 óra és éjfél között várják a látogatókat. 

Komáromban a Brigerito Gyógyfürdő július 30-án 20.30-tól éjfélig fogadja a Strandok Éjszakája program keretében az érdeklődőket, amelyen külön 2300 forintos belépő megváltásával lehet részt venni. 

Karcagon az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő éjfélig tart nyitva, külön kedvezményt nem biztosítanak, a szokásos jegyárakkal várják az érkezőket, akik ezen az estén különleges élményt kapnak az esti csobbanás mellé: lesz stand up comedy, vízi tűzijáték, koncert és interaktív gyerekműsor is. 

Szegeden az Aquapolis Napfényfürdő ezen a napon 23 óráig tart nyitva. Zeneszó mellett estébe nyúló családi programok lesznek. Az esti fürdőzésre 17 órától várják a látogatókat a hagyományos jegyárakkal. 

Hajdúszoboszlón a Hungarospába 21 óra és éjfél között háromezer forintos jegyáron lehet bejutni, a medence partján Veréb Tamás fog koncertet adni. 

Csongrádon a Városi Gyógyfürdő és Uszoda is éjfélig tart nyitva, ekkor szaunafelöntéseken lehet részt venni, a koktélbár egész zárásig rendelkezésre áll, zeneszó kíséri az esti fürdőzést. 

Kisújszálláson a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő másnap hajnal 2 órakor zárja kapuit, zeneszó mellett lehet ezen az éjjelen a medencékben hűsölni. 

A Magyar Fürdőszövetség www.furdoszovetseg.huhonlapján és hivatalos Csobbanj Velünk Facebook-oldalán folyamatosan frissíti a csatlakozó fürdők listáját, részletes programjaik plakátszerűen itt kerülnek közlésre. 

Rovatok