Index Vakbarát Hírportál

Megrendítő részletek derültek ki a Nyerő Páros stábtagjának haláláról

2022. június 29., szerda 07:08

Forgatás közben meghalt az RTL Klub Nyerő Páros című realityműsorának egyik stábtagja hétfőn. A fiatal operatőr haláltusájáról most kiderültek a drámai részletek.

A forgatás a szomorú esemény miatt nem folytatódott, a játékosoknak a helyszínt is el kellett hagyniuk egy időre. Az RTL Magyarország kategorikusan cáfolta azokat az állításokat, miszerint a tragédia bekövetkeztekor nem volt orvos a közelben.

A gyártó cég, a Solaz Media egyik illetékese is azt állította, hogy volt orvos a helyszínen, ahova mentőkocsi is érkezett, így gyors és szakszerű ellátásra került sor. A Media1 úgy értesült, hogy a 40-es éveiben járó Erős Barna operatőrhöz kellett azonnali segítséget hívni.

Két versenyző azonnal megpróbált segíteni Barnának, miközben a többiek a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost riasztották. A mentő percekkel a hívást követően kiérkezett. Háromszor sikerült újraéleszteni, de végül Barna szervezete feladta a harcot. Úgy tudjuk, tüdőembólia lehetett a halál oka. Mindenkit megrendített a tragédia, Barna kiváló szakember volt, remek ember, a halála felfoghatatlan veszteség

– mesélte az egyik stábtag a Blikknek. A lap úgy tudja, a fiatalember egy kicsi gyermeket hagyott félárván: a fia és gyermekének édesanyja is teljesen összetört a hír hallatán.

Rovatok