Index Vakbarát Hírportál

Kigyulladt egy kamion Hajdúböszörménynél

2022. június 30., csütörtök 16:42

Kigyulladt egy kamion a M35-ös autópályán Hajdúböszörmény térségében. A 87-es főúton egy mikrobusz és egy autó ütközött össze, a forgalom mindkét irányból leállt. Lassú haladásra, torlódásra kell számítani több főúton is építési és felújítási munkálatok miatt.

Lezárták az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalát Hajdúböszörmény térségében csütörtök délután, mert kigyulladt egy kamion. A pálya forgalmát a rendőrség letereli Pród csomópontban, a sztrádára visszatérni a 24-es kilométernél, Hajdúböszörménynél lehet. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz a közeli búzatáblára is átterjedt – írja az Útinform.

Az 52-es főúton, Solt térségében az 55-ös kilométernél baleset miatt a fél útpályát lezárták.

A 87-es főúton, Kám és Rum között, a 2-es kilométernél egy mikrobusz és egy személygépkocsi ütközött össze. A rendőrségi tájékoztatás szerint a baleset személyi sérüléssel járt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat lezárták, a forgalom mindkét irányból leállt. A rendőrök Rumnál a 8701-es számú útra, Kámnál a 8-as számú főútra terelik a forgalmat.

A 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán a Fő út és az Ady Endre út csatlakozásánál új körforgalmú csomópontot építenek. A 129-es kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak. Mindkét irányból lelassult a haladás, torlódik a forgalom.

Felújítják a 44-es főutat Kecskemétnél, a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás közötti, közel 3 kilométeres szakaszon. A munkálatokat 500 méteres szakaszokban végzik, félpályás lezárás mellett. Napközben gyakori a torlódás.

Felújítják a 13-as főutat, az M1-es autópálya és Komárom között. A munkaterületeknél szakaszosan félpályás korlátozásra, torlódásra és hosszabb menetidőre kell készülni.

Garanciális munkákat végeznek az M80-as autóúton, ezért azt egy közel 4 kilométeres szakaszon lezárták. A forgalmat a 162-es és a 166-os kilométer között a 8-as főútra terelik. A korlátozás várhatóan délután fél 6-ig tart.

A magyarromán határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalota határállomásnál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 3 kilométert.

Új forgalmi rend lépett életbe Veszprém déli útgyűrűjén, a 73-as és a 8-as főút csatlakozásánál a Füredi úti csomópontban. A 73-as főutat a 12-es és a 13-as kilométer közötti szakaszon ismét használhatják a járművekkel a városközpont irányába, illetve a 8-as főúton a Székesfehérvár irányából érkezők már le tudnak hajtani Balatonfüred felé.

Rovatok