Index Vakbarát Hírportál

Fa dőlt egy villamosra a X. kerületben, ketten megsérültek

2022. június 30., csütörtök 14:19

Fa dőlt egy villamosra a főváros X. kerületében csütörtökön – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A mentők tájékoztatása szerint két embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek.

Kisdi Máté elmondta, hogy a fa a Maglódi út és a Lavotta utca kereszteződésében, egy megállóban dőlt rá a villamosra. Az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel tudatta: a mentők egy harminc év körüli férfit és egy nőt könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta, hogy a baleset miatt a 28-as és a 28A villamos helyett a Sörgyár és a külső végállomások között pótlóbusz közlekedik.

Mint megírtuk, több villamos menetrendje is változik a hétvégén. A 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén, míg pénteken és szombaton a Népszínház utcában változik a menetrend. A részletekről itt olvashat.

(Borítókép: Villamosra dőlt fát távolítanak el tűzoltók a főváros X. kerületében, a Maglódi út és a Lavotta utca kereszteződésénél lévő megállóban 2022. június 30-án. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

Rovatok