Index Vakbarát Hírportál

Annyira tombol a Balaton Sound, hogy még a föld is beleremegett

2022. július 3., vasárnap 07:46

Csütörtökön, azaz június 30-án tomboltak a legjobban a fesztiválozók a Balaton Soundon a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium adatai alapján.

Szeizmológiai adatokat közölt a Balaton Sound Fesztivál földtani hatásairól a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium Facebook-oldalán.

A posztban azt írják, jól látszik, hogy két év után ismét dübörög Zamárdiban a zene és egyszerre ugrálnak a rajongók, ugyanis a tihanyi mérőállomáson készült megfigyelésből kiderült, a fesztiválnak földrengető hatása van.

Vajon melyik koncert volt a legjobb?

– teszi fel a kérdést az Obszervatórium. Az általuk közzétett három nap – szerda, csütörtök, péntek – adatai alapján június 30-án sikerült a legnagyobb bulit csapni. 

A képen fekete betűkkel emelték ki a péntek esti vihart. Mint korábban írtuk, a fesztivál szervezői július 1-jén este arra a döntésre jutottak, hogy a rossz időjárás miatt leállítják a fellépéseket, valamint nem engedik színpadra a zenekarokat. Majka a közösségi médiában tett közzé egy videót arról, hogy a vihar miatt nem engedték fellépni, Marshmellónak pedig nem sokkal a műsor zárása előtt kellett elhagynia a fesztivál nagyszínpadát.

Rovatok