Index Vakbarát Hírportál

Két autó ütközött Lajosmizsénél, több felújítás is lassítja a forgalmat

2022. július 7., csütörtök 07:26

Baleset történt Lajosmizse közelében az 5-ös főúton, ezért bizonyos szakaszon félpályán halad a forgalom. Több helyen felújítás miatt kell lassabb haladásra számítani.

Két személyautó ütközött össze Lajosmizse közelében az 5-ös főúton, emiatt a 66-os kilométernél félpályán halad a forgalom – írja az Útinform.

Karbantartási munkák miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 23-as és 22-es kilométer közötti Kis-Duna hídon, ahol lezárták a külső sávot.

Kaszálják az elválasztósávon a növényzetet az M7-es autópályán a Balaton felé, a Velencei-tó mellett, a 48-as kilométer környékén egy kilométeres a torlódás.

A 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán körforgalmú csomópontot építenek a Fő út és az Ady Endre út csatlakozásánál. A 129-es kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak. Nappal jelzőőr, éjszaka jelzőlámpa irányít, az erre közlekedőknek egész napos torlódásra kell számítaniuk.

Közel 3 kilométeres szakaszon újítják fel a 44-es főutat Kecskemétnél, a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás között. A munkálatokat 500 méteres szakaszokban végzik, félpályás lezárás mellett. Napközben 8 és 18 óra között jelzőőrök irányítanak.

Rovatok