Index Vakbarát Hírportál

Baleset miatt több kilométeres araszolásra kell számítani az M0-son

2022. július 20., szerda 07:51

Számos baleset és korábban történt ütközés miatt az ország több autóútján is akadozik a forgalom, egyes helyeken pályafelújítási munkálatok nehezítik a közlekedést.

Baleset történt az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya irányába, az Annahegyi pihenő előtt a 7-es kilométernél – írja az Útinform.

A forgalom emiatt a külső és a belső sávon halad, az arra közlekedőknek már az M6-os csomóponttól közel 3 kilométeres araszolásra kell számítaniuk.

Baleseti helyszínelés miatt zárták le az M85-ös autóúton a Széchenyi pihenőhelyet a Csorna felé vezető oldalon, az 55-ös kilométernél. Ikrény térségében az ellenkező irányban egy személyautó ütközött neki a szalagkorlátnak az M1-es autópálya felé a 2-es kilométernél. Itt a sávzárás miatt kell lassítani.

Az M3-as autópályán Budapest felé, a 142-es kilométernél egy személyautó hajtott neki korábban egy villanyoszlopnak a Geleji pihenőben. A pihenő ugyan használható, de áramellátási problémák miatt nincs lehetőség tankolásra.

Üzemanyagot vételezni előtte a 182-es kilométernél Görbeházánál, vagy később a 106-os kilométernél lévő Rekettyés pihenőnél lehet.

Csongrád-Csanád megyében, az M5-ös autópálya és Balástya közötti úton átépítés miatt lezárták a 16-os kilométernél lévő vasúti átjárót. A kijelölt terelőutat táblák jelzik. A korlátozás péntek reggel 5 óráig tart.

Az M70-es autópályán műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőt.

A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán a Fő út és az Ady Endre út csatlakozásánál körforgalmú csomópontot építenek. A 129-es kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak, ami torlódást okoz.

Felújítják a 44-es főutat Kecskemétnél a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás között, egy közel 3 kilométeres szakaszon. A munkálatokat 500 méteres szakaszokban végzik, félpályás lezárás mellett. A forgalmat napközben 8 és 18 óra között jelzőőrök irányítják.

Rovatok