Index Vakbarát Hírportál

Biciklist gázolt a vonat Üllőnél

2022. július 21., csütörtök 17:31

Kerékpárost gázolt csütörtök délután a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Kiskun IC, a baleset Üllőn történt – közölte a Mávinform az MTI-vel.

A baleset miatt az üllői állomáson, valamint Üllő és Monor között nem közlekedhetnek a vonatok, a MÁV-START pótlóbuszokat rendelt az utasok továbbszállításához. A közlés szerint a Budapest–CeglédSzolnokNyíregyházaZáhony, illetve a BudapestSzeged vonalon jelentősen megnő a menetidő.

A baleset miatt Vecsés és Monor között pótlóbuszok közlekednek.

Hozzátették: nem közlekednek az S50-es vonatok, a G50-es, Z50-es vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak, a Nyugati pályaudvar és Vecsés, valamint Monor és Cegléd, illetve Szolnok között közlekednek.

Továbbá a debreceni, nyíregyházi, záhonyi, szegedi távolsági vonatok közlekedésének szervezése folyamatban van, várhatóan a Nyugati pályaudvar és Szolnok között kerülő útirányon közlekednek.

A Fonyódról Szegedre tartó 16706-os számú Aranypart expressz Budapest-Kelenföld és Cegléd között kerülő útvonalon, Újszász felé közlekedik, nem érinti Kőbánya-Kispestet és Ferihegyet, a Szegedről a Nyugatiba 14:45-kor elindult 703-as számú Csongrád IC Albertirsáig közeledik, a Nyugati pályaudvarról Szegedre 16:53-kor induló Kiskun IC Albertirsától közlekedik.

Mint írják, a Volánbusz menetrendszerinti járatain elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket Kőbánya-Kispest és Monor között.

Rovatok