Index Vakbarát Hírportál

Látogatási tilalmat rendelt el a hatvani kórház a növekvő esetszámok miatt

2022. július 21., csütörtök 21:50

Látogatási tilalmat rendelt el a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet – derült ki hivatalos Facebook-oldalukról. A döntést a járványügyi mutatókra hivatkozva hozták meg.

A látogatási tilalom 2022. július 21-étől visszavonásig van érvényben, amely alól kizárólag kegyeleti okok képeznek kivételt. A hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet arról is tájékoztatott, hogy a tilalom a a Sürgősségi Betegellátó Osztályra érkező betegek hozzátartozóira és kísérőire is vonatkozik. Ezalól kivételt képez a kiskorú gyermek, fogyatékkal élő személy, szülő nő és magatehetetlen személy. 

A látogatási kérelmeket a korhaz@askhatvan.hu központi e-mail-címen fogadják, amelyek elbírálása hétköznapokon munkaidőben reggel 7.30-tól délután 16.00 óráig történik.

A betegeknek szánt csomagok leadására – a korábban kialakított rend szerint – a kórház külső portáin naponta van lehetőség a beteg nevének és szobaszámának pontos feltüntetésével. Csomagokat hétfőtől szombatig 16–17.30 között, vasárnap 13–16 óra között adhatnak le – olvasható a bejegyzésben.

Rovatok