Index Vakbarát Hírportál

Korlátnak ütközött egy autó az M1-esen, több baleset is nehezíti a forgalmat

2022. július 28., csütörtök 07:14

Több baleset is történt csütörtök reggel az utakon. Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy személyautó csapódott korlátnak, de Kecskemét térségében is több autó ütközött az M5-ös autópályán.

Korlátnak csapódott egy személyautó csütörtök reggel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán. Emiatt a 122-es kilométernél sávzárásra kell számítani az arra közlekedőknek.

Az Útinform tájékoztatása szerint már több kilométeres a torlódás az érintett szakaszon. A portál szerint az autósoknak a 129-es jelű, Győr-Nyugat-Csorna csomópontnál érdemes kihajtani az 1-es főút felé. Visszatérni a 82-es főúton lehet.

Több jármű ütközött Kecskemét térségében az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon. A 97-es kilométernél a pályazárat már feloldották, a forgalom a belső sávon araszolva ugyan, de megindult, ám a torlódás így is több kilométeres.

Kerülni a 91-es Kecskemét-Dél/Baja csomópontnál érdemes az 5-ös főút felé, visszatérni Kiskunfélegyházán van lehetőség.

Személygépkocsi és kamion ütközött össze az M44-es autóúton a Lakitelek felé vezető oldalon. A 43-as kilométernél a pályát lezárták, a forgalmat megállították. A rendőrség a forgalmat a 49-es Kunszentmárton–Martfű csomópontnál kitereli a pályáról a 44-es főút felé.

A 8-as főúton a Vasvár felé vezető oldalon a Kám és Alsóújlak közötti szakaszon egy személygépkocsi csapódott a betonpillérnek, majd felborult. A 140-es kilométernél sávzárásra kell számítani.

Rovatok