Index Vakbarát Hírportál

Több autó ütközött a 67-es úton Balatonlellénél

2022. augusztus 4., csütörtök 16:20

Hármas karambol történt a 67-es főúton Balatonlelle térségében, ahová mentőhelikoptert is ki kellett küldeni a tűzoltók mellett.

Három személyautó ütközött Balatonlelle térségében csütörtök délután a 67-es főút 90-es és 91-es kilométere között – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tájékoztatás szerint elsőként a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották , akik áramtalanították a járműveket a helyszínen, ahová a siófoki hivatásos tűzoltók is kiérkeztek.

A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett szakaszt. A Balesetinfo úgy tudja, az egyik autó, egy Hyundai Kaposvár irányából haladt a 67-es főúton, majd ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

A szemből érkező Volkswagen vezetője ugyan időben észlelte a vele szemben érkező autót, el is rántotta a kormányt a karambol elkerülése miatt, az ütközést azonban így sem tudta megakadályozni. Végül az út menti töltésre sodródott.

A Volkswagen mögött haladó, harmadik jármű ezután frontálisan ütközött a Hyundaijal, a helyszínre pedig egy mentőhelikopter is kellett küldenie a mentésirányítónak.

Rovatok