Index Vakbarát Hírportál

Féltékenység miatt tuszkoltak autóba és raboltak el egy nőt Győrből

2022. augusztus 8., hétfő 14:54

Erőszakkal tuszkolták az autóba a tiltakozó nőt, és útközben végig bántalmazták, míg az egyik férfi házához hajtottak, ahol tovább ütötték. A Győri Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a két férfival szemben.

A vádirat szerint a két férfi elhatározta, hogy elszámoltatja a nőt, akihez a fiatalabb férfi érzelmileg kötődött, és akire ezért féltékeny volt. Idén januárban, sötétedés után autóval a nő otthonához hajtottak, ahol a fiatalabb férfi felszólította a ház előtt tartózkodó nőt arra, hogy üljön be a kocsiba.

Mivel erre a nő nem volt hajlandó, a férfi megragadta őt, és erőszakkal betuszkolta a hátsó ülésre. Miközben elhagyták Győrt, és a közeli faluba tartottak, a fiatalabb férfi otthonához, útközben folyamatosan becsmérelte, továbbá tenyérrel és ököllel is ütlegelte a nőt, amire az idősebb férfi is biztatta.

A fiatalabb férfi az otthonához érve a nőt a ruháján fogva berángatta az épületbe, az ajtót pedig kulcsra zárta. A házban tovább ütötte és meg is rúgta. A férfi az esti órákban engedte el  a nőt a házból, amikor telefonon értesült arról, hogy feljelentették a rendőrségen.

A vádlottakkal szemben halmazati büntetésként négy és fél év is kiszabható. A fiatalabb férfi egyébiránt más ügyben elrendelt letartóztatásban várja az eljárás folytatását. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Rovatok