Index Vakbarát Hírportál

Megbotránkoztató felvételt hozott nyilvánosságra Kerepes polgármestere

2022. augusztus 18., csütörtök 12:07

Gyuricza László beváltotta ígéretét, és feltöltötte az internetre azt a videót, amelyen egy önkielégítést végző férfi látható a szilasligeti HÉV-megállóban.

A bulvársajtó által „recskafantomként” emlegetett illetőnek két napja volt arra, hogy feladja magát, de ezt nem tette meg, annak ellenére, hogy Gyuricza László korábban jelezte: a térfigyelő kamera kiváló minőségű felvételt és bizonyítékot készített a közszeméremsértésről.

Tegnap este letelt a két nap! A »jóember« nem jelentkezett, a rendőrségnek nem sikerült még elfognia! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja, mint én és a közvetlen környezetem

– írta közösségi oldalán a polgármester.

„Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek legjobb esetben is megússzák egy ejnye-bejnyével, és két hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!” – tette hozzá Gyuricza László.

A videó erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Frissítés: a gödöllői rendőrök már keresik a felvételeken látható, 160-165 centiméter magas, 30 év körüli, kopasz férfit, aki egy szemközti padon ülő nőt bámult, miközben önkielégítést végzett, közölte honlapján a rendőrség.

Rovatok