Index Vakbarát Hírportál

Elfogta a rendőrség a kerepesi HÉV-megállóban maszturbáló férfit

2022. augusztus 19., péntek 06:55

Egy nappal azután, hogy Kerepes polgármestere, Gyuricza László ígéretéhez híven feltöltötte a HÉV-megállóban maszturbáló férfiról készült videót, a Facebook eltávolította azt.

Gyuricza László, Kerepes polgármestere Facebook-oldalán közölte, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai a „mézpergetőt” tegnap este elfogták, akiről felvétel készült, amint Kerepesen egy HÉV-megállóban maszturbált.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Kerepes polgármestere betartotta az ígéretét: mivel az illető nem jelentkezett, nyilvánosságra hozta Facebookon azt a felvételt, amelyen egy férfi maszturbál a kerepesi HÉV-megállóban. 

Tegnap este letelt a két nap! A »jóember« nem jelentkezett, a rendőrségnek nem sikerült még elfognia! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja, mint én és a közvetlen környezetem

– írta a polgármester.

A Facebook azonban hamar eltávolította a felvételt – számolt be Gyuricza László közösségi oldalán. Ugyanakkor köszönetet mondott az országosnak mondható támogatásért, valamint azért, mert olyan sokan kiálltak a normalitás mellett.

 Örülök, hogy az ország java nem támogatja a kiemelten közösségellenes magatartást

– zárta a posztot Gyuricza László. 

Azért döntött a felvételek HD minőségben való megosztása mellett, mert a férfi a felszólítás ellenére sem jelentkezett – indokolta a döntést a polgármester. 

Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek legjobb esetben is megússzák egy ejnye-bejnyével, és két hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket

– magyarázta.

A rendőrség korábban úgy nyilatkozott az ügyről, hogy vizsgálják a felvétel megszerzésének, illetve nyilvánosságra hozásának a körülményeit. Emellett szeméremsértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen, a férfi megtalálásához pedig továbbra is a lakosság segítségét kérik. 

Azóta Gyuricza László törlésről beszámoló posztja sem elérhető.

Rovatok