Index Vakbarát Hírportál

Húszéves nagybátyja erőszakolhatta meg a kislányt

2022. augusztus 21., vasárnap 07:41

Az anyja szerint azt kérte: fogja másra, hogy elvette a szüzességét.

Tízéves lányukat zaklathatta szexuálisan egy húszéves rokonuk – állítja egy tiszaroffi család. Elmondták, hogy a fiatalembert és élettársát ideiglenesen befogadták a házukba, és egy szobában laktak két lányukkal. Egyik nap a gyámhivatal munkatársai keresték fel őket, és névtelen bejelentésre hivatkozva azt mondták, a kislányukat szexuálisan zaklatta a férfi vendég. A rendőrség az ügyben nyomozást indított − írta meg az rtl.hu.

Azt mondták nekik, valaki névtelenül tett bejelentést arról, hogy a kislányukhoz a férfi öccse éjszakánként odabújt. Az apa azt mondja, amikor ezt megtudta, három percet adott a testvérének, hogy elmenjen a házból.

Ha engemet vagy más úriembert meggyanúsítanak egy kiskorúval vagy akárkivel, akkor csak védem magam. És ő azt sem mondta, hogy nem igaz, azt sem, hogy igaz, semmit nem mondott, csak nézte a földet, és avval el volt intézve minden

– mondta az apa.

Az anya szerint a fiú megpróbálta elhallgattatni a lányát. Azt mondta neki, hogy ha szereti, nem mondja el a dolgot senkinek, mert bajba kerülhet, és több évre lecsukhatják. Azt is kérte az édesanyja szerint a lányától, hogy fogja az egészet másra, hogy „más vette el a szüzességét a kislánynak”.

A Híradó megkeresésére a rendőrség közölte: szexuális erőszak gyanúja miatt indult nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót! 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok