Index Vakbarát Hírportál

Nem ízlett nekik a halászlé, a pincér nyakába öntötték

2022. augusztus 27., szombat 16:34

Garázdaság miatt vádat emelhetnek egy házaspárral szemben, akik a pincér nyakába öntötték a halászlevet, és bántalmazták a férfit egy bajai étteremben – közölte a rendőrség.

Azt írták, hogy az eset még augusztus 1-jén történt, azóta lefolytatták a nyomozást az ügyben. A rendőrök szerint egy háromtagú család rendelt bajai halászlevet az egyik helyi étteremben. 

Az egyik pincér ezt fel is szolgálta nekik, de nem sokkal később az asztalnál ülő asszony jelezte, hogy problémája van az étellel. A nő azt kérte, hogy cseréljék ki a halát, de a pincér azt mondta, hogy erre nincs lehetőség, mivel a nő a hal egy részét már elfogyasztotta. Az asszonyt felbosszantották a történtek, szóváltás alakult ki kettejük között,

aminek az lett a vége, hogy a nő a pincér nyakába borította a levesét, és szidalmazni kezdte őt. 

Az alkalmazott ekkor távozásra szólította fel a családot, mire a nő férje is nekiesett a férfinak, és dulakodni kezdtek. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt, és garázdaság miatt folytattak le eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták, és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek – olvasható a police.hu oldalán.

Rovatok