Index Vakbarát Hírportál

Lakatos Márk medencézés közben szólt be a kormánynak a tűzijáték miatt

2022. augusztus 27., szombat 14:19

Lakatos Márk stylist megint a TikTok-oldalán fejtette ki véleményét a kormány intézkedéseiről. Ezúttal egy kültéri medencéből mondta el, mit gondol az ünnepi tűzijátékról, amit augusztus 20-án az időjárás-előrejelzés miatt lemondtak, és pótlólag augusztus 27-én tartják meg.

Mint arról lapunk beszámolt, Lakatos Márk legutóbb a kormány rezsicsökkentésről szóló új szabályozásáról summázta véleményét a közösségimédia-platformon közzétett videójában, azt állítva, hogy „rohadtul meg fogunk fagyni télen”.

Most az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték elhalasztásához fűzött gondolatokat a TikTok-oldalán.

Legszebb délutáni sziesztáját fájlalta

Gondolatait azzal kezdte, hogy miután felébredt a „legszebb délutáni sziesztájából”, azzal a hírrel találkozott, hogy „a magyar kormány nem engedte el, hogy Európa legnagyobb tűzijátékát felrobbantgassuk, miközben az ország szépen csődbe megy”.

Egy hétig még szépen őriztette a Duna-parton azt az elképesztő technikát meg a petárdákat. Szerintetek ez hány száz millióba került?

– vetette fel a kérdést a stylist. Úgy látja, hogy a kormány „telehirdeti” a közösségi médiát „szintén néhány tíz millióért” azzal, hogy

megtartják az ünnepséget erőből, izomból, ha törik, ha szakad, ha ki kell rúgni a Meteorológiai Szolgálatot, ha nem. Nem érdekes, csak az a lényeg, hogy ők a lóvét lenyúlhassák, meg megcsinálják azt, amit a fejükbe vesznek. Tudjátok, mit mondok? Minden egyes fillért, ami erre megy, költsenek gyógyszerre

– vélekedett Lakatos Márk.

Rovatok