Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, mikor tart frakcióülést a Fidesz és a KDNP

2022. szeptember 1., csütörtök 10:33

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének beszámolója szerint szeptember 21–22-én tartja az őszi parlamenti ülésszakot megelőző frakcióülését a Fidesz–KDNP.

Szeptember 21–22-én tartja az őszi parlamenti ülésszakot megelőző frakcióülését a Fidesz és a KDNP – írta Kocsis Máté, a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője közösségi oldalán.

Azon dolgozunk az Országgyűlésben is, hogy az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások, és megőrizzük a családtámogatásokat

– fogalmazott bejegyzésében a politikus.

A kormánypártok tavaly ősszel Esztergomban tartottak kihelyezett frakcióülést, amelyről ebben a cikkünkben írtunk részletesebben. Orbán Viktor miniszterelnök akkor több, Brüsszellel való jövőbeli konfliktusra is felhívta a képviselők figyelmét.

A kormányfő akkor elmondta: az, amit Brüsszel tényleg komolyan gondol és erőltet a bevándorlásról és az LMBTQ-propagandáról, az a fásult Nyugat-Európában már a mindennapok valósága, de innen, Közép-Európából nézve az emberek számára egyszerre groteszk, félelmetes és visszatetsző.

Orbán Viktor akkor azt kérte a jelenlévőktől, hogy legyenek őszinték és egyenesek a magyar emberekkel, mondják el nekik, hogy ez a rengeteg támadás Magyarország ellen azért van, mert „a bevándorlás után Magyarország nemet mert mondani az LMBTQ-propagandára is”.

Rovatok