Index Vakbarát Hírportál

Halálra verték vasrúddal, fejére radiátort húztak egy erdőkertesi fiatalnak

2022. szeptember 4., vasárnap 09:58

A kórházban meghalt egy 23 éves férfi, akit volt élettársának testvérei ököllel és vasrúddal bántalmaztak Erdőkertesen.

Egy szemtanú szeptember 1-jén este látta meg Erdőkertesen, hogy két férfi durván bántalmaz egy harmadikat. A szemtanú bejelentést tett a központi segélyhívón, a rendőrök néhány percen belül megérkeztek a helyszínre. A 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol kiabálni kezdett, és szidalmazta a nőt. Utóbbi két testvére, a 31 éves G. Gábor, valamint a 41 éves G. Zsolt ekkor rátámadt a fiatal férfira – olvasható a rendőrség honlapján.

A testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte a sértettet, akit meg is rugdostak. A fiatalember elvesztette eszméletét, az elkövetők bevonszolták egy garázsba, majd letakarták a testét egy kabáttal, a fejére pedig egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteniük. A 23 éves férfit végül kórházba vitték.

A férfi koponya-, arccsont- és szegycsonttörést szenvedett, aminek következtében traumás agyvizenyő alakult ki. A fiatalember a gondos orvosi ellátás ellenére szeptember 2-án meghalt a kórházban.

A kegyetlen bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el tettét, egyikük panaszt tett a gyanúsítás ellen. Az elkövetőkkel szemben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat.

Rovatok