Index Vakbarát Hírportál

A fűben fekve találtak rá egy 18 éves fiatalra, akit bántalmaztak Tiszakécskén

2022. szeptember 19., hétfő 10:14

Az után a 31 éves kecskeméti férfi után nyomoztak a tiszakécskei rendőrök, aki a gyanú szerint biztonságszolgálati feladatai ellátása közben életveszélyesen bántalmazott egy 18 éves fiatalt.

A rendőrség beszámolója szerint az út mellett, a fűben feküdt Tiszakécskén egy 18 éves fiatal, amikor egy hazafele tartó helybéli észrevette, megállt a kocsijával, és a segítségére sietett július 4-én hajnalban. A bajbajutott nehezen kommunikált, ennek ellenére segítője hazavitte, mivel korábban egy internetes oldalon már látta, hogy édesanyja keresi. A fiatal a későbbiekben sem érezte jobban magát, ezért barátnője noszogatására kórházba szállították, ahol kiderült, hogy előző éjszaka súlyosan bántalmazták. 

Az ügyben a tiszakécskei rendőrök súlyos testi sértés miatt kezdtek nyomozni az ismeretlen elkövetővel szemben. A tanúkihallgatásokból és adatgyűjtésekből kiderült, hogy a bántalmazott Tiszakécskén, a Tisza-parton bulizott, amikor az egyik szórakozóhely biztonsági személyzetének embere bántalmazta. A bántalmazott az ütés következtében koponyaalapi törést és agyállományi vérzést szenvedett.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a bántalmazott életveszélyes sérüléseket szenvedett. A 31 éves kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök életveszélyt okozó testi sértés miatt. A nyomozást a napokban fejezték be, és vádemelési javaslattal küldték meg az iratait az illetékes ügyészségnek.

Rovatok