Index Vakbarát Hírportál

Lopott autóval akart megfújni egy quadot két férfi

2022. szeptember 27., kedd 08:22

Egy férfi szeptember 7-én reggel ellopott egy személyautót Csepelen, majd még aznap délután társával egy quadot is eltulajdonítottak. A lopássorozatnak az vetett véget, hogy szembejött velük az ellopott kocsi tulajdonosa, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Egy férfi szeptember 7-én reggel, a XXI. kerületben ellopott egy autót. A tolvaj észrevette, hogy egy parkolóban álló kocsi csomagtartója nyitva van. A férfi bemászott rajta, és még a pótkulcsot is megtalálta, amit a gépjármű tulajdonosa óvatlanul az egyik ajtó oldalába tett be.

A 32 éves férfi a lopott autóval még aznap délután egy csepeli üzemcsarnokhoz hajtott egy társával, ahonnan eltulajdonítottak egy quadot is, amit betettek az autó csomagtartójába úgy, hogy a hátsó két ülést lehajtották – olvasható a rendőrség honlapján.

Visszafelé tartottak a telepről, amikor a Renault Twingo tulajdonosa szembe jött velük, aki rögtön értesítette a rendőrséget.

A XXI. kerületi járőrök egy munkásszálló előtt találták meg az autót, amiben még benne volt a quad is. Ugyanitt fogták el a rendőrök V. Henriket, akit a csepeli kapitányságon állítottak elő. Társát, a 29 éves D. Kálmánt két nappal később fogták el.

V. Henriket lopás bűntett és egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, és vették őrizetbe. Társának, a 29 éves D. Kálmánnak a quad ellopása miatt kell felelnie.

Rovatok