Index Vakbarát Hírportál

Baleset történt Budapesten, autó és villamos ütközött

2022. szeptember 30., péntek 11:41

Budapest VIII. kerületében, az Orczy úton egy villamos összeütközött egy autóval – közölte a rendőrség.

Közlésük szerint a baleset 8 óra 51 perc körül történt, a villamos az Orczy út 48. szám közelében ütközött neki az autónak. 

az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki a balesetben. 

A rendőrség arra is figyelmeztetett korábbi közleményében, hogy „a helyszínelés és a műszaki mentés folyamatban van, az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani”. Azóta viszont a BKK Info oldalán azt írták, hogy véget ért a helyszínelés, és ismét közlekednek a villamosok.

Egy másik baleset is volt az 1-es villamos vonalán

A BKK Info arról is beszámolt, hogy egy másik baleset miatt lezárták a Rákóczi híd budai felhajtóját a Szerémi út felől, és a forgalmat elterelik. A hídra Pest felé a Budafoki út–Dombóvári út útvonalon lehet felhajtani, de a híd környéken csak lépésben halad a forgalom. A baleset miatt

Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Népliget és az Etele út/Fehérvári út között.

A pótlóbusz terelt útvonalon jár a Népliget felé, nem érinti a Hauszmann Alajos utca/Szerémi út megállót, a Hengermalom út/Szerémi út megállót áthelyezték a régi 103-as autóbusz megállójába. „Az M4-es metró, illetve a Fehérvári úton és a Nagykörúton közlekedő villamosok igénybevételét ajánljuk” – tette hozzá a BKK Info.

Rovatok