Index Vakbarát Hírportál

Nem eltűnt, terrorizált a 11 éves kislány

2022. szeptember 30., péntek 08:44

„Mégsem tűnt el” – ezzel a címmel tett közzé egy közleményt a rendőrség, amelyben közölte, hogy megtalálták azt a 11 éves kislányt, akinek az eltűnését csütörtökön jelentették be.

A rendőrség csütörtök délelőtt tett közzé egy közleményt, amelyben azt írták: Budapesten, Józsefvárosban a rendőrök nagy erőkkel keresnek egy 11 éves lányt, aki még szerda délután tűnt el az iskolából. Édesanyja csütörtök reggel jelentette be, hogy a kislány az előző nap nem ment haza az iskolából, ezután jelentette be az eltűnést a rendőrség.

Azóta egy újabb közleményt adtak ki a rendőrök, amelyben azt írták, hogy a kislány épségben előkerült, de csak azután, hogy kiderült róla:

két társával együtt egy másik iskolában terrorizálták a gyerekeket.

A rendőrség szeptember 29-én reggel kapott arról bejelentést, hogy a Tápióság általános iskolájában három, nem oda járó gyerek hangoskodott, rugdosta az ajtókat, lökdöste a diákokat és felborított néhány virágtartót. A rendőrök az iskola közelében találták meg őket, a 11 éves lánnyal együtt volt egy 12 éves lány, valamint egy 16 éves fiú is.

Az adataik ellenőrzésekor kiderült, hogy eltűnés miatt mindhármukat keresik, mert szüleik engedélye nélkül jöttek el Budapestről. A gyerekek a rendőröknek azt mondták, hogy egyikük testvérét keresték a tápiósági iskolában. Az egyenruhások ezután értesítették a gyerekek szüleit – derült ki a police.hu-n közzétett közleményből.

Rovatok