Index Vakbarát Hírportál

Távozik Kárász Róbert az ATV-től

2022. október 17., hétfő 16:17

2017-ben került az ATV-hez Kárász Róbert, aki most a távozás mellett döntött, tekintettel arra, hogy alapítványi munkáját nem szeretné félbehagyni.

Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd a Mandinernek adott interjúban beszélt arról, hogy Kárász Róbert távozik az ATV-től. Novemberig még látható lesz a csatorna ATV Start című reggeli műsorában, ahol riporterként dolgozik.

A vezérigazgató arról beszélt, hogy közös megegyezéssel válnak el Kárász Róbert és az ATV útjai a 2022-es esztendő végén. A felek között megállapodás született arról, hogy a műsorvezetői munka és szerep növekvő kötöttsége, valamint az intenzív alapítványi élet hosszú távon egyre nehezebben egyeztethető össze. A közös együttműködés nem azonnali hatállyal ér véget, Kárász Róbert november végéig képernyőn marad.

Több mint hat éve dolgozom az ATV Start politikai és közéleti műsorában, és tízéves alapítványi munka áll a hátam mögött 

– mesélte a lapnak Kárász Róbert, aki elmondta, hogy számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb, ezért döntött a távozás mellett.

Most már sem fizikailag, sem érzelmileg nem tudok ettől a munkától eltekinteni, így az ehhez kapcsolódó feladatokat sem szerettem volna háttérbe szorítani, jelentsen ez társadalmi vagy kormányzati egyeztetést, együttműködést. A két munkakörrel együtt járó feladatok nézetbeli különbséget okoztak, amelyeket nem tudtunk feloldani

– tette hozzá a riporter.

Rovatok