Index Vakbarát Hírportál

Iskolába indult a 16 éves győrvári lány, azóta nem tudnak róla semmit

2022. október 31., hétfő 18:32

A szokásos módon indult iskolába még múlt pénteken a Vas megyei Győrváron lakó Buzás Kinga, azonban a 16 éves lány ezután nem tért haza. Hollétéről azóta sincs információ, ezért a rendőrség körözési eljárást folytat eltűnése ügyében, a lakosság segítségét kérve mindehhez.

Körözési eljárást folytat a Vasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 16 éves Buzás Kinga eltűnése miatt. A Győrváron élő lány még október 28-án, pénteken otthonából indult el az iskolába, majd onnan ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség közleménye szerint a keresett lány 165 centiméter magas, sportos testalkatú. Hátközépig érő haja szőke, a szeme kék. Eltűnése napján világosszürke átmeneti kabátot, kék farmernadrágot, fekete színű sportcipőt, valamint fekete hátizsákot viselt.

A Vasvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Rovatok