Index Vakbarát Hírportál

A következő két hétvégén rövidebb útvonalon jár az M2-es metró

2022. november 2., szerda 17:31

Karbantartás miatt november 5-én és 6-án, valamint 12-én és 13-án az M2-es metró csak a Puskás Ferenc Stadion és a Déli pályaudvar között közlekedik, a többi szakaszon metrópótló busszal lehet utazni – közölte a BKK.

A következő két hétvégén, november 5–6-án, valamint 12–13-án az M2-es metró csak a Puskás Ferenc Stadion és a Déli pályaudvar között jár pályakarbantartás miatt – tudatta a BKK közleményében.

Az Örs vezér terétől a Puskás Ferenc Stadionig metrópótló busz áll majd az utasok rendelkezésére.

A metrópótló buszra az Örs vezér terén a kőbányai oldalon található buszvégállomáson vagy a Kerepesi úton, a Fehér út kereszteződése után lehet felszállni.

A Puskás Ferenc Stadionnál a Kerepesi úton, közvetlenül a metróállomás épülete mellől indulnak a buszok, amelyre emellett a Hungária körút–Kerepesi út-kereszteződés utáni 80-as troli megállójából is fel lehet szállni.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint az Örs vezér terén a metróhoz csatlakozó járatok megvárják az utolsó metrópótló busz érkezését, ezért a megszokottnál néhány perccel később indulnak.

Az utazás pontos megtervezéséhez ezért ajánlják a valós idejű járatinformációkat megjelenítő BudapestGO applikációjukat, amely többek között bérlet- és jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. 

Rovatok