Index Vakbarát Hírportál

Ételt rendelne? Van egy rossz hírünk

2022. november 3., csütörtök 17:33

November közepétől drágábban lehet rendelni a Foodpandától. A cég bruttó 110 forintos rendszerhasználati díjat vezet be, amit rendelésenként számolnak majd fel.

A megváltozott gazdasági környezet miatt versenytársaihoz hasonlóan a Foodpanda is rendelésenkénti extra díjat számol fel novembertől annak érdekében, hogy továbbra is folyamatosan kiemelkedő rendelési élményt tudjon nyújtani felhasználói számára – tájékoztatta szerkesztőségünket a Foodpanda.

A közlemény szerint a bruttó 110 forintos rendszerhasználati díjat november 14-e után rendelésenként számolja fel a cég. Mint írták, a Foodpanda folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és minél jobb rendelési élményben szeretné részesíteni a felhasználóit.

A cég a megváltozott gazdasági környezetben sem szeretné feladni azt a törekvését, hogy folyamatos innovációval egyre kényelmesebbé, széleskörűbbé és gyorsabbá tegye a házhoz szállítást, legyen szó melegételről vagy nagybevásárlásról

– tették hozzá.

Mindezek érdekében november 14. után rendelésenként egységesen bruttó 110 forint rendszerhasználati díjat számol fel a cég. Az extra díj már elnevezésében is utal arra, hogy a plusztétel a szolgáltatások színvonalának megőrzését és a további fejlesztéseket hivatott biztosítani – áll a közleményben.

Mint megírtuk, a cég korábban azt közölte, hogy átlagosan 18 százalékkal emelik futárjaik díjazását, mindezt a kisadózó vállalkozók tételes adójáról (kata) szóló törvény módosítása miatt. A Foodpanda célja az volt, hogy futárpartnereiket hosszú távon megtartsák, ezért a pluszadóterhek ellensúlyozásán felül egy vonzó és a futárok által is validált díjazást alakítottak ki.

(Borítókép: Branstetter Sándor / MTI)

Rovatok