Index Vakbarát Hírportál

Halálos baleset történt Nagycserkesznél

2022. november 5., szombat 19:08

Frontálisan ütközött egy autó és egy kisbusz szombat délután a 36-os főúton, Nagycserkesz közelében. Az autó sofőrje meghalt a helyszínen.

A baleset szombat délután 15 óra körül történt a 36-os számú főút 41. kilométerszelvényében, Nagycserkesz közelében. Az egyik útkanyarulatban egy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan kötülmények között frontálisan összeütközött a vele szemben Nyíregyháza felé közlekedő kisbusszal.

A baleset következtében a személygépkocsival közlekedő, 45 éves tiszaeszlári férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ütközés után mindkét jármű összeroncsolódott, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – olvasható a rendőrség honlapján.

Teljes útzár, sávzárások, átépítések, felújítások

Pest megyében, Kőröstetétlen és Abony között összeütközött két személyautó. A 5-ös kilométernél teljes útzár van érvényben. Az M6-os autópályán Budapest felé, a Besnyő csomópont után szintén baleset történt. A 41-es kilométernél sávzárásra kell készülni. Az M1-es autópályán, Győr felé Mocsa térségében két személyautó ütközött össze, a 76-os kilométernél a külső sávot lezárták – tájékoztatott az Útinform.

Az M7-es autópályán Balatonszemes térségében, a 135-ös kilométernél megkezdték a Balatonlelle–Kaposvár csomópont átépítését. Budapest irányába a le- és a felhajtóágat lezárták. Az M7-es autópályán a főváros felé közlekedők a 130-as kilométernél a Balatonszemes–Balatonőszöd csomóponton keresztül kerülhetnek. A 67-es főútról érkezők a Balatonszemes–7-es főút–Balatonőszöd csomóponton át hajthatnak fel az M7-es autópályára. A munkavégzés várhatóan a hónap végéig tart.

Az M31-es autópályán az M3-as autópálya irányába, az 1-es és a 3-as kilométer között javítják a betontáblákat, a forgalmat a leállósávra terelik. Az M0-s autóút irányába, a 8-as és a 7-es kilométer között szintén burkolatot javítanak, ott a külső sávot zárták le. A 2-es és az 1-es kilométer között a híd dilatációs szerkezetét javítják, csak a belső sáv járható.

Az M3-as autópályán a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a Bagi völgyhídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 34-es kilométernél a külső sávon halad a forgalom, emiatt 2 kilométeres torlódásban araszol a kocsisor.

A magyar–román határnál 7 kilométeres a kilépő kamionsor

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 7 kilométeres a kilépő kamionsor. A 82-es főúton, Győr belterületén a Szent Imre úti vasúti átjárót felújítják, ezért azt késő délutánig lezárták. Kerülni a Szent Imre út–József Attila utca–Jereváni út–Szauter Ferenc út–Szent Imre út útvonalon lehet.

Rovatok