Index Vakbarát Hírportál

Hétfőtől szerdáig lezárják az M4-es autóút egy-egy sávját Üllőnél

2022. november 11., péntek 15:47 | aznap frissítve

Burkolatjavítás miatt hétfőtől szerdáig nem lehet majd közlekedni az M4-es autóút egy-egy sávján a 26-os és a 29-es kilométerszelvény között, Üllő közelében.

Hétfőn várhatóan a Cegléd felé vezető oldalon, kedden és szerdán pedig a Budapest felé vezető oldalon zárják le a külső sávot – közölte az MTI-vel a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A közleményben azt kérték, hogy az érintett szakaszon mindenki a megszokottnál is óvatosabban közlekedjen. Az autóvezetők a lezárásokról és a forgalom aktuális helyzetéről indulás előtt az Útinform hivatalos honlapján vagy a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. weboldalán tájékozódhatnak.

Burkolatjavítás, leszakadó vezeték

Burkolatjavítási munkákat végeznek az M1-es autópályán is pénteken, Hegyeshalom felé. A 90-es kilométernél a Komárom–Kisbér-csomópont után a külső sávban dolgoznak, két-három kilométer hosszan araszolnak a járművek. Távolabb, a 104-es kilométernél, a Nagyszentjános–Bőny-csomópont után szintén a külső sáv van lezárva, a torlódás meghaladta a négy kilométert.

A 42-es főúton Szolnok belterületén leszakadt a felsővezeték. Az 5-ös kilométernél félpályán halad a forgalom.

A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a hét kilométert.

Az M1-es autópályán a főváros felé, a 119-es kilométernél lévő Arrabona pihenőben karbantartási munka miatt várhatóan péntekig nem üzemel az üzemanyagtöltő állomás. Tankolni csak jóval korábban, a 163-as kilométernél, a Moson pihenőhelyen, vagy távolabb, a 94-es kilométernél lévő Concó pihenőben lehet.

Az M7-es autópályán Balatonszemes térségében, a 135-ös kilométernél átépítik a Balatonlelle–Kaposvár-csomópontot, ezért Budapest irányába a le- és a felhajtóágat lezárták. Az autósok az öt kilométerrel távolabb található Balatonőszöd csomópontot használhatják. A munka várhatóan november végéig tart – írja az Útinform.

Rovatok