Index Vakbarát Hírportál

Nyolcan is kórházba kerültek a reggeli buszbaleset miatt

2022. november 22., kedd 13:26

A legfrissebb értesülések szerint nyolcan megsérültek a XVII. kerületi Helikopter úton történt buszbalesetben, kórházba szállították őket.

A kedd reggeli órákban számoltunk be arról, hogy baleset miatt lezárták a XVII. kerületi Helikopter utat a Lőrinci út közelében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese később megerősítette azt az értesülést, hogy azért kellett lezárni a Helikopter utat, mert két busz összeütközött.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy nyolc könnyű sérültet vittek kórházba.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden délelőtt azt írta a Facebook-oldalán, hogy megszűnt a forgalmi akadály a baleset helyszínén. A 46-os autóbusz és a 168E autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik.

Korábban a 46-os autóbusz terelve járt, nem érintette a Lőrinci út megállót, a 168E autóbusz szintén terelve járt, és nem érintette a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót.

(Borítókép:  Összeroncsolódott BKK autóbuszok a főváros XVII. kerületében, a Helikopter úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2022. november 22-én.  Fotó:  Mihádák Zoltán / MTI)

Rovatok