Index Vakbarát Hírportál

Kocsis Máté: Gyurcsány egy szégyentelen gazember

2022. november 25., péntek 15:53

A Fidesz frakcióvezetője reagált arra, hogy Gyurcsány Ferenc náci politikusnak nevezte Orbán Viktort. Kocsis Máté szerint hiába a durva szavak.

Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban »tengeti« mindennapjait. Gyurcsány egy szégyentelen gazember, aki azt hiszi, hogy ha minősíthetetlenné és silánnyá teszi a közbeszédet, ha aljas és harsány vagdalkozásait ismételgeti, akkor elmúlnak múlhatatlan bűnei, amiket a saját hazája és honfitársai ellen elkövetett. Vagy elfelejtik őket. De nem fogják

– fejtette ki a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán.

Kocsis Máté azt írta, hogy Gyurcsány Ferencé „egy helyrehozhatatlanul elrontott élet”, és úgy is marad. „A lelkes kommunista karrier, a rablóprivatizációs meggazdagodás, a hazug hatalomszerzés, a vér Budapest utcáin, egy tönkretett ország, egy megszégyenített nemzet nem kiküszöbölhető hiba, hanem felejthetetlen bűn. Hiába a durva szavak” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy Facebook-bejegyzésében közölte, „Orbán náci politikus”, mert „a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának”. A kormányfőről azt is írta: „Politikai szörny, mentálisan beteg.”

(Borítókép: Kocsis Máté. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok