Index Vakbarát Hírportál

Cserbenhagyásos gázolás történt a Wekerletelepen

2022. november 27., vasárnap 19:34

Péntek délután egy fekete, elektromos Volvo nagy sebességgel elgázolt egy idős hölgyet Budapest XIX. kerületében, majd fékezés nélkül továbbhajtott. Később kiderült, hogy a nő meghalt.

Péntek délután cserbenhagyásos gázolás történt a Wekerletelepen. Egy olvasói beszámoló alapján kiderült, hogy egy fekete, elektromos Volvo autó nagy sebességgel, irányjelzés nélkül kanyarodott a Gutenberg körútról a Kapisztrán utcába, aminek következtében elütött egy kutyát sétáltató hölgyet, majd fékezés nélkül továbbhajtott.

A közeli gimnázium laboránsai és a közpark játszótéren dolgozó munkatársai a nő segítségére siettek, és hívták a mentőket. A hölgy nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, a kiérkező mentők próbálták stabilizálni az állapotát, majd nagy nehezen beemelték őt a járműbe. Igazolvány nem volt nála, a segítők a kutyában lévő chip alapján azonosították be a nőt.

Később a balesetet szenvedő nő fiának beszámolója alapján kiderült az is, hogy a hölgy életét vesztette. A gázolóról nincsenek információk.

Rovatok