Index Vakbarát Hírportál

Vasvillával támadtak egy férfira Tiszalökön

2022. december 5., hétfő 13:07

Két tiszalöki férfi rátámadt egy velük rokoni kapcsolatban álló családra szombaton. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövetőket őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Gy. 50 éves és fia, B. Gy. 26 éves tiszalöki lakosok ellen – olvasható a rendőrség oldalán.

A nyomozás adatai szerint a férfiak december 3-án éjjel egy tiszalöki lakóházban rontottak rá egy velük rokoni kapcsolatban álló családra. A családfőt tettleg bántalmazták, valamint késsel és egy vasvillával is több esetben megszúrták. A férfi a testét ért ütések és szúrások következtében nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A családtagok között zajló bántalmazásnak a helyszínre kiérkező rendőrök vetettek véget. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható apát és fiát elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették őket. A rendőrség előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Rovatok