Index Vakbarát Hírportál

Összetévesztették Orbán Viktorral Márki-Zay Pétert a hódmezővásárhelyi gyerekek

2022. december 6., kedd 18:02

A hódmezővásárhelyi önkormányzat mikuláscsomagokat osztogatott helyi kisiskolásoknak, akik egy izgalmas filmvetítésen is részt vettek. A gyerekek nagyon hálásak voltak, de olyan mondattal üdvözölték Márki-Zay Pétert, amire maga sem számított.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hétfőn három helyi iskola első osztályos tanulói ingyenes filmvetítésen vehettek részt a Kultik mozi jóvoltából.

A korábbi miniszterelnök-jelölt hozzátette: az önkormányzat nevében mikuláscsomagokkal ajándékozták meg a gyermekeket, akik közül többen azonnal felismerték, hogy egy híres ember kedveskedik nekik, így néhányan izgatottan felkiáltottak:

Itt van Orbán Viktor!

A Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke a bejegyzés alatti egyik kommentben jelezte, hogy kijavította a diákokat, akiknek csak annyit mondott:

Nem, az egy másik aranyos bácsi.

Mint beszámoltunk róla, Orbán Viktor hétfőn Albániába utazott. A miniszterelnök az Európai Unió és a Nyugat-Balkán országainak csúcstalálkozóján vesz részt Tiranában. Az Európai Tanács tájékoztatója szerint ez lesz az uniós és nyugat-balkáni vezetők első olyan csúcstalálkozója, amelyet a nyugat-balkáni térségben tartanak.

Orbán Viktor kedd reggel már Tiranából jelentkezett be „Advent idején rorate misével indul a nap” felütéssel az alábbi fotó kíséretében:

Rovatok