Index Vakbarát Hírportál

Halálosan megfenyegettek egy tankerületi igazgatót

2022. december 8., csütörtök 17:31

Fenyegető levelet írt egy tankerületi vezetőnek egy férfi. A rendőrségi kihallgatáskor vallomásában elmondta, nagyon megbánta.

E-mailben fenyegetett meg egy tankerületi igazgatót egy férfi október 7-én. A központ vezetője munkahelyén olvasta el az üzenetet, majd feljelentést tett. 

Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért, és el fogjuk vágni a torkukat, te mocskos, rohadt büdös ku…, anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka

– írta levelében a fenyegető a rendőrség beszámolója szerint.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, akit december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki. A 24 éves, szombathelyi N. Andor beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, az igazgatót nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

Nagyon megbánta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét „nagyon megbánó” N. Andor ellen.

Rovatok