Index Vakbarát Hírportál

Útlezárások nehezítik a közlekedést országszerte

2022. december 11., vasárnap 07:31

Árokba hajtott kamion Ózd környékén vasárnap reggel, míg a 8-as főúton egy szalagkorlátnak csapódott autó változtatja meg a közlekedés megszokott rendjét.

Az Útinform tájékoztatása szerint Ózd északi határában, a 25-ös főúton egy kamion árokba hajtott. A 75-ös kilométernél félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

A 8-as főúton, Városlőd térségében, az Ajka felé vezető oldalon, egy autó szalagkorlátnak csapódott. A forgalom rendőri irányítás mellett halad a 74-es kilométernél.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, a 28-as kilométernél lévő zsámbéki pihenőt már megnyitották, a töltőállomás újra működik. Az átépítés a szemközti oldalon is elkezdődött, ezért a Hegyeshalom felé vezető oldalon a pihenőt lezárták, ott tankolni sem lehet.

Szintén az M1-es autópályán, de Hegyeshalom irányában, Győr térségében a 123-as kilométernél lévő Rába-hídon a dilatációs szerkezetet javítják, ezért hétfő estig a külső sávot lezárták.

Halálos baleset az 1-es főúton

rendőrség szombaton késő este arról tájékoztatott, hogy december 10-én kilenc óra előtt néhány perccel az 1-es főút, 152-es kilométerszelvényében, Kimle külterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy gyalogost gázolt el egy személygépkocsi. A gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Rovatok