Index Vakbarát Hírportál

Megszületett Koncz Zsófia kisfia

2022. december 15., csütörtök 09:43

Fia született Koncz Zsófia Borsod megyei országgyűlési képviselőnek, a Technológiai és Ipari minisztérium miniszterhelyettesének.

Koncz Zsófia először augusztus elsején jelentette be, hogy babát várnak párjával. A fideszes képviselő csütörtökön a közösségi oldalán számolt be egy posztban arról, hogy megszületett a kisgyerek. 

Isten hozott, édes kisfiam!

– írta posztjában.

Koncz Zsófiát először 2020-ban, a jobbikos Bíró Lászlóval szemben választották képviselővé egy időközi választáson a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. (tiszaújvárosi székhelyű) választókerületben. A mandátum amiatt üresedett meg, hogy édesapja, Koncz Ferenc meghalt egy balesetben.

A képviselőt idén áprilisban is újraválasztották, akkor már sokkal kevésbé szoros versenyben: Koncz Zsófia akkor a szavazatok 59 százalékát (29 737 voksot) szerezte meg, szemben az ellenzéki összefogás jelöltjének, Jézsó Gábornak a 36,94 százalékával (18 618 voks). 

Ami a magánéletét illeti, sajtóhírek szerint Koncz Zsófia 2018-ban már egyszer megházasodott, de 2021-ben elvált a párjától, azonban nem sokkal később ismét rátalált a szerelem. Jelenlegi párja egy fiatal szerencsi borász, Varkoly Ádám, aki több díjat is elnyert boraival, és korábban tagja volt a Fidelitas helyi szervezetének.

(Borítókép: Koncz Zsófia 2020 októberében. Fotó: Bánkúti Sándor / Index)

Rovatok