Index Vakbarát Hírportál

Hatéves kislány került kórházba a szilveszteri tűzijáték miatt Zalaegerszegen

2023. január 4., szerda 16:29 | aznap frissítve

Súlyosan megsérült egy hatéves kislány, amikor felrobbant mellette egy tűzijáték Zalaegerszegen.

Az ügyben a zalai rendőrség tett közzé felhívást, amelyben azt írták: a kislány december 31-én 20 óra körül a zalaegerszegi Petőfi Sándor utcában sérült meg, amikor a járdán felrobbant mellette egy tűzijáték.

A GYERMEK SÚLYOS, MÁSODIK FOKÚ ÉGÉSI SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT.

A sérült kislányt a Szent Rafael kórházban látták el, és jelenleg is ott ápolják a gyermekosztályon a Zala vármegyei hírportál szerint. Állapotáról a kórház egyelőre nem adott részletesebb tájékoztatást.

A rendőröknek a történtek tisztázása érdekében a szemtanúk segítségére van szükségük. Azt kérik, hogy aki látta az esetet, vagy bármilyen információval rendelkezik róla, az jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06 (92) 311-150-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható, 06 (80) 555-111-es Telefontanú zöld számán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon.

A tűzijáték miatt számos baleset történt idén szilveszterkor. A tűzoltóknak több mint 130-szor, a mentősöknek pedig több mint 3600-szor kellett kivonulniuk az esetekhez.

Rovatok