Index Vakbarát Hírportál

Fának csapódott egy menekülteket szállító jármű, egy ember meghalt

2023. január 5., csütörtök 21:01

Lesodródott az útról egy autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében – közölte az Útinform a honlapján csütörtök délután. A rendőrség közlése szerint egy menekülteket szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről a police.hu oldalon azt írta, egy menekülteket szállító jármű szenvedett balesetet Táborfalvánál.

Közölték: a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni csütörtök délután egy személygépkocsit az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg, és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A baleset következtében egy férfi a helyszínen meghalt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült – írták.

Az Útinform tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították. A teljes útlezárást azóta feloldották – adta hírül az MTI.

Rovatok