Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt egy 29 éves fiatal, keresi a rendőrség

2023. január 9., hétfő 21:10

A rendőrség közölte, hogy hétfőn eltűnt egy 29 éves fiatal férfi.

Azt írták, hogy T. Á. eltűnésének ügyében a Szegedi Rendőrkapitányság indított körözési eljárást. A rendőrség szerint a fiatal férfi hétfő reggel budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

T. Á. körülbelül 195 centiméter magas, normál testalkatú. Barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor sötétkék dzsekit, sötétkék vászonnadrágot, barna bőr cipőt és kék-zöld hátizsákot viselt.

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod című Facebook-csoportban azt írták, hogy T. Á. hétfő délelőtt még felszállt a Budapest és Szeged között közlekedő vonatra, de azt már nem tudni, hogy ezután mi történt vele, hol szállhatott le.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Linkedin-profilja alapján az eltűnt férfi a Szegedi Egyetemen szerzett jogi diplomát, és Bohács Zsolt volt fideszes országgyűlési képviselő irodájában dolgozott.

Rovatok