Index Vakbarát Hírportál

Hatalmas baleset a József körúton, három autó ütközött

2023. január 13., péntek 11:41

Három gépkocsi ütközött össze a VIII. kerületben, a József körút és a Baross utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóság és a közlekedési társaság szakemberei is a helyszínre érkeztek. A baleset miatt rövid időre szünetelt a villamosforgalom. Megszólalt a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írták, hogy a balesetben három autó ütközött a VIII. kerületben, a József körút és a Baross utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóság és a közlekedési társaság szakemberei is a helyszínen vannak.

A baleset miatt pótlóbusz közlekedett a 4-es és a 6-os villamos vonalán, a Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ péntek késő délelőtt a BKK Info Facebook-oldalon. A villamosközlekedés nem sokkal 12 óra előtt helyreállt.

Lapunk megkeresésére a BRFK Sajtóügyelete közölte, hogy a baleset következtében négy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Csécsi Soma szóvivő az Indexnek arról is beszámolt, hogy az ügyben a rendőrség eljárást indított, a baleset körülményeit még vizsgálják.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre válaszolva azt írta, hogy a helyszínre riasztott mentőegységek a négy könnyebb sérüléseket szenvedett sérültet a területileg illetékes kórházba vitték.

(Borítókép: Olvasói fotó / Index)

Rovatok