Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Győző egy baleset után egy újságíróval balhézott

2023. január 18., szerda 20:29

Baleset történt a Keleti pályaudvarnál szerda délután. Az egyik érintett autós az ismerősét, Gáspár Győzőt hívta segítségül, ám a tévés rendkívül felháborodott azon, hogy még egy ilyen helyzetben is zaklatják őt a riporterek.

Szerda délután baleset történt Budapesten, a Keleti pályaudvar környékén. Úgy tudni, hogy a BKK 133E járata ütközött, az utat törött üvegdarabok borítják, a jármű az első lámpája alatt, az ajtó mellett megsérült.

Egy Blikknek nyilatkozó szemtanú szerint a busszal egy sötétzöld Škoda ütközött össze, amelynek az egyik utasa egy ismerősét, éppenséggel Gáspár Győzőt hívta segítségül. A helyszínen rögtön felismerték az énekest, akit egy napilap újságírói meg is akartak interjúvolni. Ő azonban annyira kiborult ezen, hogy a helyszínen lévők állítása szerint 

kitépte a riporter kezéből a telefont, és zsebre tette.

Mint kiderült, Gáspár Győző nem akarta, hogy videofelvételt készítsenek róla, és még a rendőrség kiérkezése előtt távozott a helyszínről.

Blikk később elérte Gáspár Győzőt telefonon, aki a következőket nyilatkozta:

Az egyik barátommal mentünk volna konditerembe, de a barátomba belement a busz, én meg félreálltam. Kijött a sajtó, minthogyha embert öltünk volna... Értem, hogy engem akartak elővenni, mert én közszereplő vagyok, de nem én tettem, nem én voltam, nem én vezettem, én később értem oda. Miért kellett ezt ennyire felfújni? Már az is baj, ha az ember segíteni akar a másikon?

Azt is elmondta, hogy az újságírók a barátját letámadták, és kihívták a tévéseket. Szerinte nevetséges állítás, hogy bárkit meglökött volna, és a telefont sem vette el. „Belemászott a számba, és mondtam nekik, hogy ne kamerázzanak! Mi köze a magyar médiának ahhoz, hogy segíteni akarok a barátomon? Miért találnak ki hülyeségeket?” – mondta Gáspár Győző.

(Borítókép: Gáspár Győző 2022. szeptember 12-én. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok