Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsány Ferenc: Aki gyurcsányozik, az veszít

2023. február 9., csütörtök 08:55

A Demokratikus Koalíció vezetője egy ötpontos bejegyzést tett közzé csütörtök reggel, amelyben az ellenzéki összefogásról és a gyurcsányozásról írt.

Gyurcsány Ferenc először az LMP-s Ungár Péter néhány napja tett kijelentésére reagált, aki azt mondta, hogy az ellenzéki összefogás halott

„Az ellenzéki összefogás nem halott. Egyelőre nem él, de nem is kell, hogy éljen. Majd élni fog, mikor jön az idő” – vélekedett ezzel szemben Gyurcsány Ferenc. Azt is hozzátette, hogy a Fidesszel szemben vagy mindenki közösen beáll a Demokratikus Koalíció oldalára, vagy ha nem teszik meg, akkor a Fidesz marad hatalmon.

A Demokratikus Koalícióval szemben politizálni, gyurcsányozni a vereség forgatókönyve. Aki ezt tette az elmúlt egy évtizedben, az elbukott

– szögezte le Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció vezetője ezenkívül megismételte az előző hétvégén tett kijelentését is, hogy „aki nincs a Fidesszel szemben, az mellette van, és a haza ellen van”.

Végül (szintén a hétvégi évértékelő beszédét ismételve) leszögezte: „Harc van. Aki nem érti a harc szabályait, az ne legyen harcos. Sok más szakma is van. Autófényező?” – fogalmazott posztjában. 

Rovatok