Index Vakbarát Hírportál

Szerdától már fizetni kell a síelésért a Normafán

2023. február 13., hétfő 19:15

Február 15-én véget ér az ingyenes próbaüzem a XII. kerületi Normafa Parkban, szerdától már kizárólag karszalag megvásárlásával lehet sportolni a sífutópályán. A szánkópályát továbbra is ingyenesen lehet igénybe venni.

A Normafa Park sífutópályáján két nap múlva véget ér az ingyenes próbaüzem, február 15-étől, szerdától már csak karszalag vásárlásával és viselésével használható. A karszalag a vásárlás napján feljogosít a karbantartott, este kivilágított pálya, valamint a földszinti öltözők és mosdók használatára a Vasas Síházban.

A Normafa Park Facebook-oldalán közölték: a napi karszalag csak egy személy számára biztosít belépési lehetőséget, más személyre nem átruházható. A karszalag a Vasas Síház földszinti kölcsönzőjében és síbárjában vásárolható meg.

Az ára 18 éven aluliaknak, valamint a XII. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek 1000 forint egy napra, a nem a kerületben élő felnőtteknek pedig 2000 forint.

A posztban azt írják, hogy a karszalag megvásárlásával a sífutópálya működéséhez lehet hozzájárulni. A szánkópálya továbbra is ingyenesen használható.

Rovatok